Spaanse Hypotheek: Ook voor Ondernemers

U heeft sinds twee jaar of langer een inkomen uit uw B.V. of eenmanszaak? Een Spaanse hypotheek voor een woning in Spanje behoort dan ook tot úw mogelijkheden. Als u ondernemer bent zijn wij u graag van dienst zijn met het regelen van een hypotheek voor de aankoop van een huis in Spanje. U kunt de woning gebruiken voor vakantie en verhuur. Specifiek voor een ondernemer is ons advies: bereid uw dossier tijdig voor, stem tijdig af over uw hypotheekaanvraag.

Inkomen

Hypotheken in het buitenland worden voornamelijk verstrekt op basis van het netto inkomen. Voor het bepalen van de hoogte van uw inkomen is uw gemiddelde jaarwinst het uitgangspunt als u een eenmanszaak heeft. Als u een BV heeft, wordt bij de meeste banken gekeken naar uw salaris: uw actuele en dat van de 2 meest recente jaren.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Gemiddelde koopprijs tweede woning in Spanje 2e kwartaal 2023

14 sept 2023. Het vooraanstaand Spaans vastgoed-platform Idealista heeft recentelijk een lijst gepubliceerd van gemeenten met de hoogste vraag naar woningen in het tweede...