Wednesday, April 21, 2021

Voor ondernemers

U heeft een inkomen uit uw B.V. of eenmanszaak? Een hypotheek voor Spanje behoort dan ook tot úw mogelijkheden.

Als u ondernemer bent kan EuropaHypotheek u, met vrijwel dezelfde zekerheid als iemand die in loondienst is, van dienst zijn met het regelen van een hypotheek voor een woning in Spanje.

Voor het bepalen van de hoogte van uw inkomen is uw gemiddelde jaarwinst over de laatste drie jaren het uitgangspunt als u een eenmanszaak heeft. Als u een BV heeft wordt gekeken naar uw regelmatig salaris. Dit kunt u aantonen met behulp van salarisstroken en bijschrijvingen op uw bankrekening. Wij zullen u meestal ook vragen om een jaaropgave van het voorgaande jaar te overleggen, zodat we daarmee aan kunnen tonen dat het inkomen een regelmatig karakter vertoont. Als u zichzelf regelmatig dividend uitkeert, dan kunt u dat ook meenemen als beschikbaar inkomen.

Spaanse banken hanteren een norm waarbij gekeken wordt naar financiële lasten ten opzichte van het inkomen. Voor ondernemers zijn dit dezelfde normen als voor werknemers.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Ontwikkeling Spaanse huizenmarkt 2021 – 2022

29 dec 2020. Voor de Spaanse huizenmarkt verwacht het vooraanstaande Amerikaanse S&P Global Ratings begin 2021 een daling van vraag en prijzen. In de...