EuropaHypotheek

Bij EuropaHypotheek bent u al sinds meer dan 10 jaar in goede handen als u op zoek bent naar een hypotheek voor een woning in Spanje en Frankrijk. EuropaHypotheek beschikt over de juiste ervaring en contacten om uw hypotheek voor Spanje met succes te kunnen regelen. Wij houden kantoor in o.a. Den Haag en Amsterdam. EuropaHypotheek bemiddelt in hypotheken voor de aankoop van een woning voor vakantie en/of verhuur, of hoofdverblijf, met de koopprijs vanaf EUR 250.000,- . Denkt u erover na om een woning in Spanje te kopen? Vraag via onze website gerust een berekening aan. Binnen 2 werkdagen weet u welke prijsklasse tot uw mogelijkheden behoort. Geheel vrijblijvend. Heeft u concreet een woning op het oog dan verzorgen wij graag een akkoord van de Spaanse bank nog voordat u het koopcontract tekent of aanbetalingen doet. U kunt uw hypotheek geheel vanuit Nederland regelen. Bel gerust via een van de telefoonnummers: 070 2500447 of 020 8934350. Of stuurt u ons een email.

Korting op uw Spaanse hypotheekrente?

Veel Spaanse banken bieden korting aan op hun hypotheekrente als u een overlijdensrisicoverzekering en andere producten afneemt. De korting is echter niet wat het...

Hypotheek voor Spanje: variabele rente op basis van Euribor

21 feb 2022. Bent u voornemens een woning te kopen in Spanje? Op een courante locatie? - dicht aan de kust of in een...
Alicante
clear sky
29 ° C
33.3 °
27.3 °
41 %
6.2kmh
0 %
Sat
29 °
Sun
29 °
Mon
27 °
Tue
25 °
Wed
26 °

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.