Spaanse Hypotheek met Laagste Kosten

Financiering tot EUR 2Mln - 70% vd koopprijs

Bent u voornemens een woning te kopen in Spanje? Op een courante locatie? – dicht aan de kust of in een stad. Bent u op zoek naar een financiering met meest lage lasten? Wilt u boetevrij kunnen aflossen? Dan heeft EuropaHypotheek een goed aanbod voor u!

Voor deze hypotheek behoeft u geen overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. U kunt de maandbedragen van uw hypotheek gewoon vanaf uw Nederlandse bankrekening laten incasseren. Uw netto kosten zijn meest laag. Zie ook ons artikel: korting op uw Spaanse hypotheekrente?

U kunt boetevrij aflossen tot 25% van de openstaande schuld.

Onderliggende bank is een speciale afdeling van een Spaanse grootbank. Men heeft een zeer hoge servicegraad. Het is mogelijk om een definitief akkoord te krijgen alleen nog onder voorbehoud van een getekende koopovereenkomst. De hypotheek kan geheel geregeld worden vanuit Nederland, u behoeft niet een bankkantoor te bezoeken, bijvoorbeeld om u te legitimeren of een bankrekening af te sluiten.

Financiering is mogelijk tot 70% van de koopprijs met een maximum hypotheekbedrag van EUR 2.000.000,- . Met EuropaHypotheek is uw aanspreekpunt Nederlandstalig. De contactpersoon van de bank is Engelstalig. Meestal behoeven de documenten niet te worden vertaald.

Heeft u interesse in deze variant? Vraagt u via onze website een hypotheekberekening of offerte aan. Als we u dit voorstel kunnen aanbieden, ontvangt u altijd een opgave. Onze reactie uiterlijk binnen twee werkdagen.

 

 

 

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Gemiddelde koopprijs tweede woning in Spanje 2e kwartaal 2023

14 sept 2023. Het vooraanstaand Spaans vastgoed-platform Idealista heeft recentelijk een lijst gepubliceerd van gemeenten met de hoogste vraag naar woningen in het tweede...