Hoogste hypotheek voor Spanje

Financiering tot EUR 2Mln - 70% vd koopprijs

Voor als u meer wilt lenen dan een gemiddelde Spaanse bank u toestaat, voor als u net een iets mooiere woning wilt kopen. U de lening, een Spaanse hypotheek, later gemakkelijk verlagen door boetevrij af te lossen (per jaar 25% van de openstaande schuld). De hypotheek is van een grote, betrouwbare, Spaanse bank.

Hoogst mogelijke lening

De bank van deze hypotheek staat een schuldlast toe van 40%, terwijl Spaanse banken doorgaans niet verder gaan dan 35%. Komt bij dat u tot 30 jaar lang kunt lenen, max tot aan 75-jarige leeftijd.

Courante locatie

We kunnen deze hypotheek aanbieden voor een woning op een courante locatie: ‘urban’, stedelijk of dicht aan de kust.

Overlijdensrisicoverzekering niet nodig

U behoeft geen bijproducten aan te kopen. What you see is what you get. Geen verborgen kortingen. Van een Spaanse grootbank, dus solide. De bank werkt niet met kortingen. U behoeft geen overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.

Laagste netto kosten

Omdat u geen bijkomende kosten heeft zijn uw netto kosten laag. Over de gehele looptijd gezien zijn de kosten van deze hypotheek meest laag.

Snel geregeld, akkoord vooraf

Onderliggende bank is een speciale afdeling van een Spaanse grootbank. Men heeft een zeer hoge servicegraad. Het is mogelijk om een definitief akkoord te krijgen alleen nog onder voorbehoud van een getekende koopovereenkomst. De hypotheek kan geheel geregeld worden vanuit Nederland, u behoeft niet een bankkantoor te bezoeken, bijvoorbeeld om u te legitimeren of een bankrekening af te sluiten.

Spaanse hypotheek

Financiering is mogelijk tot 70% van de koopprijs. Met EuropaHypotheek is uw aanspreekpunt Nederlandstalig. De contactpersoon van de bank is Engelstalig. Meestal behoeven de documenten niet te worden vertaald.

Heeft u interesse in deze variant? Vraagt u via onze website een hypotheekberekening of offerte aan. Als we u dit voorstel kunnen aanbieden, ontvangt u altijd een opgave. Onze reactie uiterlijk binnen twee werkdagen.

 

 

 

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Gemiddelde koopprijs tweede woning in Spanje 2e kwartaal 2023

14 sept 2023. Het vooraanstaand Spaans vastgoed-platform Idealista heeft recentelijk een lijst gepubliceerd van gemeenten met de hoogste vraag naar woningen in het tweede...