Spaanse hypotheek – hoogst mogelijke – 25% boetevrij aflossen

Financiering tot EUR 2Mln - 70% vd koopprijs

Voor als u net iets meer wilt lenen dan een gemiddelde Spaanse bank u toestaat, voor als u net een iets mooiere woning wilt kopen. U kunt later de lening gemakkelijk verlagen door boetevrij af te lossen (per jaar 25% van de openstaande schuld).

De bank van deze hypotheek staat een schuldlast toe van 40%, terwijl Spaanse banken doorgaans niet verder gaan dan 35%. Komt bij dat u tot 30 jaar lang kunt lenen, max tot aan 75-jarige leeftijd.

Courante locatie

We kunnen deze hypotheek aanbieden voor een woning op een courante locatie: ‘urban’, stedelijk of dicht aan de kust.

What you see is what you get

U behoeft geen bijproducten aan te kopen. What you see is what you get. Geen verborgen kortingen. Net zoals een Nederlandse hypotheek. Van een Spaanse grootbank, dus solide. De rente van deze hypotheek is hoger dan gemiddeld. Deze bank werkt niet met kortingen. U behoeft geen overlijdensrisicoverzekering af te nemen waarvan uiteindelijk de kosten altijd hoger zijn dan de rentekorting welke u zou krijgen. Is bij deze hypotheek niet aan de orde.

Onderliggende bank is een speciale afdeling van een Spaanse grootbank. Men heeft een zeer hoge servicegraad. Het is mogelijk om een definitief akkoord te krijgen alleen nog onder voorbehoud van een getekende koopovereenkomst. De hypotheek kan geheel geregeld worden vanuit Nederland, u behoeft niet een bankkantoor te bezoeken, bijvoorbeeld om u te legitimeren of een bankrekening af te sluiten.

Financiering is mogelijk tot 70% van de koopprijs met een maximum hypotheekbedrag van EUR 100.000,- tot EUR 2.000.000,- . Met EuropaHypotheek is uw aanspreekpunt Nederlandstalig. De contactpersoon van de bank is Engelstalig. Meestal behoeven de documenten niet te worden vertaald.

Heeft u interesse in deze variant? Vraagt u via onze website een hypotheekberekening of offerte aan. Als we u dit voorstel kunnen aanbieden, ontvangt u altijd een opgave. Onze reactie uiterlijk binnen twee werkdagen.

 

 

 

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Gemiddelde koopprijs tweede woning in Spanje 2e kwartaal 2023

14 sept 2023. Het vooraanstaand Spaans vastgoed-platform Idealista heeft recentelijk een lijst gepubliceerd van gemeenten met de hoogste vraag naar woningen in het tweede...