Hypotheek voor geheel Spanje

Vanaf 1,35% voor 20 jaar vast

Verkrijgbaar via EuropaHypotheek: een Spaanse hypotheek voor uw tweede woning in Spanje tot 70% van de koopprijs. Wij kunnen voor u een hypotheek verzorgen voor een koopprijs vanaf EUR 200.000,- . U wilt de woning gebruiken voor vakantie en/of belegging (verhuur).

Hypotheek

Spaanse Annuïteitenhypotheek: afgelost op einddatum
Looptijd tot 20 jaar
Vaste rente: kosten extra aflossingen eerste 2 jaar 2%, daarna 1,5%
Variabele rente: geheel boetevrij aflossen na 2 jaar

U bent geen bank-afsluitkosten, taxatiekosten, noch notariskosten voor de hypotheek verschuldigd; deze worden allen door de bank betaald.

Rente

Op 6 mei 2022 hebben wij een van onze klanten een rente aan kunnen bieden van 1,35% voor 20 jaar vast. De door de bank aangeboden rente is mede afhankelijk van de sterkte van uw dossier. De bank vraagt u om tenminste gedurende 4 jaar 4 producten af te nemen: een bankrekening, een opstalverzekering, een overlijdensrisicoverzekering en een alarminstallatie met service. Als u na 4 jaar de overlijdensrisicoverzekering opzegt stijgt uw rente met slechts 0,25% (in vergelijking met 1% bij een gemiddelde Spaanse bank). Op deze wijze is deze hypotheek op het gebied van totale netto kosten, meest concurrerend.

Voor wie?

Wij kunnen deze hypotheek verzorgen als uw gezamenlijk inkomen hoger is dan EUR 50.000,- netto per jaar;
Uw totale maandlasten niet te hoog zijn.
Als u een inkomen heeft uit loondienst met een contract voor onbepaalde tijd, of
Inkomen uit onderneming: eenmanszaak (2 jaar), of
Salaris als DGA (2 jaar winst/salaris) – waarbij er een niet te complexe BV-structuur is of als u:
Een actueel inkomen heeft uit pensioen, of
Huurinkomsten.

Rekent u erop dat u in totaal ongeveer een bedrag gelijk aan ongeveer 40% tot 45% van de koopprijs beschikbaar heeft voor het betalen van niet mee te financieren kosten (deel koopprijs (30%) + belastingen). Als u via onze website een berekening of offerte aanvraagt, rekenen wij u dit graag voor.

Service

Nederlandstalige begeleiding, Nederlandstalig aanspreekpunt
Begeleiding vanaf moment overeenstemming koopprijs
Indienen hypotheekaanvraag mogelijk nog voordat u het koopcontract tekent
Vooraf duidelijkheid over uw mogelijkheden
Documenten Engelstalig

Koper of oriënterend?

Vraag hier uw offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox, of, als u nog in oriënterende fase bent: een hypotheekberekening; binnen uiterlijk twee werkdagen weet u wat uw mogelijkheden zijn en kunt u gericht op zoek naar een woning.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Hoe koop je een woning in Spanje samen met een Spaanse...

Als u een woning wilt kopen in Spanje dan zult u in de meeste gevallen een aanbetaling moeten doen, vaak rechtstreeks aan de koper....

Korting op uw Spaanse hypotheekrente?

Veel Spaanse banken bieden korting aan op hun hypotheekrente als u een overlijdensrisicoverzekering en andere producten afneemt. De korting is echter niet wat het...