Hypotheek voor geheel Spanje

Rente vanaf 0,91%

Verkrijgbaar via EuropaHypotheek: een Spaanse hypotheek voor uw tweede woning voor geheel Spanje tot 70% van de koopprijs. Wij kunnen voor u de hypotheek verzorgen als de koopprijs hoger of gelijk is aan EUR 200.000,-  U wilt de woning gebruiken voor vakantie. Verhuur is mogelijk, ook als u de woning koopt als belegging, dus geheel of bijna geheel voor verhuur. Wij bemiddelen niet in hypotheken voor de aankoop van een hoofdwoning (emigreren).

Hypotheek

Spaanse Annuïteitenhypotheek: afgelost op einddatum
Looptijd tot 20 jaar
Onbeperkt aflossen mogelijk
Variabele rente: boetevrij aflossen na 2 jaar

U bent geen bank-afsluitkosten, geen taxatiekosten, geen hypotheek-registratiekosten, geem woning-registratiekosten verschuldigd, deze worden allen door de bank betaald. Bankafsluitkosten bedragen gemiddeld een 0,5 tot 1% van het hypotheekbedrag, taxatiekosten ongeveer 500,- en registratiekosten voor de hypotheek en woning samen ongeveer EUR 1.000,- tot EUR 1.500,- .

Rente

U kunt op dit moment lenen tegen 1,5% vast voor 20 jaar. Daarin is verdisconteerd een korting van 4 x 0,25% die de bank u verleent als u 4 producten mee af neemt. Het gaat hier om een bankrekening, een opstalverzekering, een woonhuis alarm en service en een overlijdensrisicoverzekering.

Voor wie?

Wij kunnen deze hypotheek verzorgen als uw gezamenlijk inkomen hoger is dan EUR 50.000,- netto per jaar;
Uw totale maandlasten niet te hoog zijn.
Als u een inkomen heeft uit loondienst met een contract voor onbepaalde tijd, of
Inkomen uit onderneming: eenmanszaak (2 jaar), of
Salaris als DGA (2 jaar winst/salaris) – waarbij er een niet te complexe BV-structuur is of als u:
Een actueel inkomen heeft uit pensioen, of
Huurinkomsten.

Rekent u erop dat u in totaal ongeveer een bedrag gelijk aan ongeveer 40% tot 45% van de koopprijs beschikbaar heeft voor het betalen van niet mee te financieren kosten (deel koopprijs (30%) + belastingen). Als u via onze website een berekening of offerte aanvraagt, rekenen wij u dit voor. Onderliggende bank wil niet dat u de benodigde eigen middelen of het grootste deel daarvan, verkrijgt via een andere lening.

Service

Nederlandstalige begeleiding, Nederlandstalig aanspreekpunt
Begeleiding vanaf moment overeenstemming koopprijs
Indienen hypotheekaanvraag mogelijk nog voordat u het koopcontract tekent
Vooraf duidelijkheid over uw mogelijkheden
Documenten Engelstalig

Koper of oriënterend?

Vraag hier uw offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox, of, als u nog in oriënterende fase bent: een hypotheekberekening; binnen twee dagen weet u wat uw mogelijkheden zijn.

Lees ook

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Huizenverkoop in Spanje sinds 13 jaar niet zo hoog

5 okt 2021. Sinds april 2008 hebben in één maand in Spanje niet zoveel huizen een nieuwe eigenaar gekregen als in juli dit jaar....

Regio in de spotlight: Murcia

Veel Spaanse regio's zijn bekend over de gehele wereld. Een minder bekende, maar zeker niet minder aantrekkelijke is Murcia, gelegen aan de zuid-oostkust. De...