Spaanse hypotheek met meest lage rente

Verkrijgbaar via EuropaHypotheek: een Spaanse hypotheek voor uw vakantiehuis of belegging in Spanje tot 70% van de koopprijs met laagste rente voor geheel Spanje. Wij kunnen voor u een hypotheek verzorgen voor een koopprijs vanaf EUR 215.000,- . U wilt de woning gebruiken voor vakantie en/of belegging (verhuur).

Hypotheek

Spaanse Annuïteitenhypotheek: afgelost op einddatum
Looptijd tot 20 jaar
Vaste rente: kosten extra aflossingen eerste 2 jaar 2% van het extra afgelost bedrag, daarna 1,5%
Tijdelijk vaste rente: 0,15% en geheel boetevrij in periode na vaste rente
Variabele rente: geheel boetevrij aflossen na 2 jaar
U bent geen bank-afsluitkosten, taxatiekosten, noch notariskosten voor de hypotheek verschuldigd; deze worden allen door de bank betaald.

Rente

1 juni 2023. Op dit moment kunnen wij aanbieden een rente van 3,5% vast voor 20 jaar, met bijkomende kosten, tijdelijk, voor een overlijdensrisicoverzekering. De door de bank aangeboden rente is mede afhankelijk van de sterkte van uw dossier. De rente kan daardoor lager uit komen. De bank vraagt u om tenminste gedurende 4 jaar 4 producten af te nemen: een bankrekening, een opstalverzekering, een overlijdensrisicoverzekering en een alarminstallatie met service. Als u na 4 jaar de overlijdensrisicoverzekering opzegt stijgt uw rente met slechts 0,25% (in vergelijking met 1% bij een gemiddelde Spaanse bank). Op deze wijze is deze hypotheek op het gebied van totale netto kosten, meest concurrerend.

Voor wie?

Wij kunnen deze hypotheek verzorgen als uw gezamenlijk inkomen hoger is dan EUR 50.000,- netto per jaar;
Uw totale maandlasten niet te hoog zijn.
Als u een inkomen heeft uit loondienst met een contract voor onbepaalde tijd, of
Inkomen uit onderneming: eenmanszaak (2 jaar), of
Salaris als DGA (2 jaar winst/salaris) of als u:
Een actueel inkomen heeft uit pensioen, of
Huurinkomsten.

Rekent u erop dat u in totaal ongeveer een bedrag gelijk aan ongeveer 40% tot 45% van de koopprijs beschikbaar heeft voor het betalen van niet mee te financieren kosten (deel koopprijs (30%) + belastingen).

Service

Nederlandstalige begeleiding, Nederlandstalig aanspreekpunt
Begeleiding vanaf moment overeenstemming koopprijs
Indienen hypotheekaanvraag mogelijk nog voordat u het koopcontract tekent
Vooraf duidelijkheid over uw mogelijkheden
Documenten Engelstalig

Koper of oriënterend?

Vraag hier uw offerte aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox, of, als u nog in oriënterende fase bent: een hypotheekberekening; binnen uiterlijk twee werkdagen weet u wat uw mogelijkheden zijn en kunt u gericht op zoek naar een woning. Wij geven uw inzicht in uw maandelijkse kosten en u ontvangt een specificatie van de benodigde eigen middelen.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Huis kopen in Spanje: Registratie van Eigendom

Een Nota Simple is een uittreksel van de registratie van eigendom van een woning bij de Spaanse Land Registratie, "el Registro de la Propiedad"....