Franse hypotheekrente stabiel 1e kwartaal 2018

15 april 2018. In het eerste kwartaal van 2018 bleef de Franse rente stabiel. Hoewel analisten eind januari op een stijging van de rentevoet hadden geanticipeerd, is dit niet verwezenlijkt.

Integendeel, de rente lijkt buitengewoon stabiel en het ziet er niet naar uit dat deze in eerste helft van 2018 zal stijgen. Ook in februari en maart namen de rentetarieven niet toe; er was zelfs sprake van een lichte daling voor leningen van 15 en 20 jaar. De tarieven zijn op het laagste niveau van het jaar, vergelijkbaar met februari 2017.

De daling van de rentetarieven voor leningen van 15 en 20 jaar is het gevolg van een concurrentiestrijd tussen de banken. Voor degenen die de sprong naar de Franse vastgoedmarkt willen maken, door de aankoop van een tweede huis of vakantiehuis, is het nu de ideale tijd om dit te doen.

Profiteer nog van de gunstige omstandigheden. Via EuropaHypotheek verkrijgbaar een Franse hypotheek tegen 1,95% voor 15 en 2,15% vaste rente voor 20 jaar; financiering tot 80%.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Frankrijk.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Frankrijk.

Franse Vastgoed Markt: Prijsstijging Huizen Toeristische Hotspots

26 sept 2023. Resultaten van recent onderzoek tonen een wisselend beeld van ontwikkeling van de huizenprijzen in Frankrijk. In de kustgebieden stijgen de prijzen...

Hypotheek voor heel Frankrijk

Financiering tot 85% van de koopprijs Verkrijgbaar via EuropaHypotheek: een Franse hypotheek voor uw tweede woning in Frankrijk met een financiering tot 85% van de...