Berekening hypotheek voor Frankrijk

EuropaHypotheek bemiddelt in hypotheken voor de aankoop van uw tweede woning in Frankrijk. Koop uw woning in Frankrijk en regel uw Franse hypotheek vanuit Nederland.
Bereken hier direct uw hypotheek voor Frankrijk en zie wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Frankrijk. Vul uw gegevens in, bereken, en vraag ons, geheel vrijblijvend, om een gedetailleerde uitwerking of een offerte voor als u al een huis op het oog heeft.
Wij zijn u graag van dienst als het een tweede woning betreft en de koopprijs hoger is dan EUR 120.000,- inclusief makelaarskosten en eventuele verbouwingskosten.
De maximale financiering bedraagt 85% van de koopprijs. Naast de door u zelf te betalen 15% zijn er nog ongeveer 10% niet mee te financieren kosten (notaris, belasting, afsluitkosten bank). In grote lijnen heeft u ongeveer 25% van de koopprijs aan eigen middelen nodig.

Berekening

Huis op het oog?

Heeft u een huis op het oog? Vraag hier naar uw offerte voor een hypotheek voor Frankrijk. Wat zijn uw opties? Hoe hoog is de rente? De maandlasten? U ontvangt een specificatie van de benodigde eigen middelen en uitleg over het traject hoe dat het best gevolgd kan worden. Binnen één werkdag.

Oriënterend?

Overweegt u te kopen over 3 maanden, een half jaar of zelfs later? Vraag hier naar uw hypotheekberekening. Verkrijg zoveel mogelijk zekerheid over uw financieringsmogelijkheden en ga gericht op zoek. Binnen twee werkdagen in uw email.