Offerte hypotheek voor Frankrijk

Koop uw woning in Frankrijk en regel uw Franse hypotheek vanuit Nederland. EuropaHypotheek bemiddelt in hypotheken voor de aankoop van uw tweede woning in Frankrijk, voor vakantie of verhuur. Wij zijn u graag van dienst voor woning met een koopprijs vanaf EUR 4000.000,- . Met behulp van het onderstaand formulier maakt u eerst een hypotheekberekening. Stuurt u deze door en ontvang uw offerte binnen één werkdag. Heeft u vragen? Bel ons gerust!

1 mei 2023. Op dit moment zijn de financieringsmogelijkheden welke wij kunnen aanbieden nog beperkt vanwege de nog steeds actuele ‘taux-d’usure’ problematiek in Frankrijk. We kunnen een goed aanbod doen, echter, op dit moment passen minder dossier binnen de normen van een gemiddelde Franse bank. Dit zal blijven zolang de rente (ECB) nog een stijgende trend vertoont. Voor de financiering van aankopen m.b.v. een Franse SCI Familiale speelt dit niet: meer dossiers passen binnen de normen en doorgaans is een relatief hoge financiering mogelijk (ook ondernemers kunnen wij langs deze weg goed van dienst zijn). Een SCI Familiale is een soort vennootschap. Een SCI biedt voordelen op het gebied van fiscale nalatenschapsplanning. Daarnaast is het met een SCI mogelijk om vermogens van partners gescheiden te houden, ook als gezamenlijk een huis in Frankrijk wordt gekocht. Kosten voor het opzetten en onderhoud van een SCI kunnen daardoor als het ware worden mee geleend. 
Op het onderstaand rekenformulier kunt u aangeven of u al dan niet overweegt om met een SCI te kopen. Mocht u hebben aangegeven van niet, en de berekende hypotheek is te laag, kijkt u dan  eens of voor u aankoop met een SCI betere mogelijkheden biedt. 

 

Offerte