Hypotheek voor Frankrijk

Koop een huis in Frankrijk en regel uw Franse hypotheek in Nederland. Van uw nieuwe woning in Frankrijk wilt u zorgeloos kunnen genieten. Een Frankrijk Hypotheek van EuropaHypotheek geeft u datzelfde gevoel. EuropaHypotheek bemiddelt al meer dan 15 jaar in Franse hypotheken. Een Franse hypotheek heeft traditioneel lage rente en zeer goede voorwaarden. Voor de aankoop van een woning in Frankrijk vanuit het buitenland is een financiering mogelijk van 70% van de koopprijs, inclusief makelaarskosten.

Voor wie?

Wij zijn u graag van dienst bij een koopprijs vanaf EUR 250.000,- , inclusief makelaarskosten. U beschikt over tenminste EUR 130.000,- eigen middelen.

Franse Hypotheek

Franse hypotheek – aanspreekpunt in Nederland Financiering tot 70% van de koopprijs van de Franse woning, op basis van annuïteiten. Verhuur is zonder meer mogelijk.

Service

Wij zijn u al van dienst als u zich oriënteert. Maak op onze website een berekening of stuur ons een aanvraag voor een berekening en binnen twee werkdagen weet u welke koopprijs tot uw mogelijkheden behoort. Zodra u overeenstemming heeft over de koopprijs begeleiden wij u verder. Werkt u met ons samen dan tekent u geen stukken waarvan u niet zeker weet waarvoor deze dienen. Wij inventariseren uw dossier en begeleiden u met de juiste opstelling van het Compromis de Vente, Frans koopcontract. De dag nadat u het Compromis de Vente heeft getekend, dienen wij uw hypotheekaanvraag in. Wij verzorgen de communicatie met de Franse bank. Zodra uw hypotheek is geaccepteerd begeleiden wij u naar het moment dat u bij de notaris de akten tekent. Wij stemmen af met de bank en de notaris. Mocht u een Franse bankrekening willen, en/of opstalverzekering, ook met het regelen daarvan zijn wij u graag van dienst.

Wonen en werken buiten Nederland?

U woont en werkt buiten Nederland? Ook dan kunnen wij u mogelijk met de financiering van de aankoop van een woning in Frankrijk van dienst zijn. Vraag gerust een offerte of hypotheek berekening aan en vermeld waar u woont en werkt.

Service

EuropaHypotheek regelt voor u met zekerheid een hypotheek voor uw Franse woning. Neem contact met ons op en binnen één werkdag weet u welk huis in Frankrijk tot uw mogelijkheden behoort. Wij begeleiden u al vanaf het moment dat u met de verkoper tot een prijsafspraak bent gekomen tot aan het moment van ondertekening van de akten bij de notaris.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Frankrijk.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Frankrijk.

2021: Een dynamisch jaar op de Franse Huizenmarkt

16-2-2022. Als u in 2021 heeft geprobeerd een huis te kopen op het Franse platteland of aan de kust, dan zult u wel ervaren...

Franse Vermogenshypotheek

Financiering tot 110% vd koopprijs - annuïteiten/aflossingsvrij. 14-3-2022. Als een Franse bank een buitenlandse koper een hypotheek aan biedt, betreft dit meestal een hypotheek van...