Hypotheek voor Frankrijk

Koop een huis in Frankrijk en regel uw Franse hypotheek in Nederland. Van uw nieuwe woning in Frankrijk wilt u zorgeloos kunnen genieten. Een Frankrijk Hypotheek van EuropaHypotheek geeft u datzelfde gevoel. EuropaHypotheek bemiddelt al meer dan 10 jaar in Franse hypotheken. Een Franse hypotheek heeft traditioneel lage rente en zeer goede voorwaarden. Voor de aankoop van een woning in Frankrijk vanuit het buitenland is een financiering mogelijk van 85% van de koopprijs, inclusief makelaarskosten.

Voor wie?

Wij zijn u graag van dienst bij een koopprijs vanaf EUR 180.000,- , inclusief makelaarskosten, als u als u een inkomen heeft uit loondienst met een contract voor onbepaalde tijd, winst uit eenmanszaak of een salaris als DGA – 3 jaar. Of u heeft inkomen uit pensioen. U beschikt over tenminste EUR 50.000,- door u zelf opgebouwde spaartegoeden.

Franse Hypotheek

Franse hypotheek – aanspreekpunt in Nederland Financiering tot 85% van de koopprijs van de Franse woning. Op basis van annuïteiten, geheel of gedeeltelijk aflosvrij, tijdelijk aflosvrij. Verbouwing en makelaarskosten meefinancieren. Tussentijdse boetevrije aflossing mogelijk Verhuur zonder meer mogelijk Geen taxatiekosten.

Service

Wij zijn u al van dienst als u zich oriënteert. Maak op onze website een berekening of stuur ons een aanvraag voor een berekening en binnen twee werkdagen weet u welke koopprijs tot uw mogelijkheden behoort. Zodra u overeenstemming heeft over de koopprijs begeleiden wij u verder. Werkt u met ons samen dan tekent u geen stukken waarvan u niet zeker weet waarvoor deze dienen. Wij inventariseren uw dossier en begeleiden u met de juiste opstelling van het Compromis de Vente, Frans koopcontract. De dag nadat u het Compromis de Vente heeft getekend, dienen wij uw hypotheekaanvraag in. Wij verzorgen de communicatie met de Franse bank. Zodra uw hypotheek is geaccepteerd begeleiden wij u naar het moment dat u bij de notaris de akten tekent. Wij stemmen af met de bank en de notaris. Mocht u een Franse bankrekening willen, en/of opstalverzekering, ook met het regelen daarvan zijn wij u graag van dienst.

Wonen en werken buiten Nederland?

U woont en werkt buiten Nederland? Ook dan kunnen wij u mogelijk met de financiering van de aankoop van een woning in Frankrijk van dienst zijn. Het betreft een specifieke oplossing: mede afhankelijk van de locatie en samenstelling van de organisatie waar u voor werkt. Vraag gerust een offerte of hypotheek berekening aan en vermeld waar u woont en werkt.

Service

EuropaHypotheek regelt voor u met zekerheid een hypotheek voor uw Franse woning. Neem contact met ons op en binnen 24 uur weet u welk huis in Frankrijk tot uw mogelijkheden behoort. Wij begeleiden u reeds vanaf het moment dat u met de verkoper tot een prijsafspraak bent gekomen tot aan het moment van ondertekening van de akten bij de notaris.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Frankrijk.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Frankrijk.