Postfinanciering

Mocht u uw nieuwe woning in Spanje al gekocht hebben en daar alsnog een hypotheek voor willen hebben, dan kan EuropaHypotheek u daar mogelijk mee van dienst zijn. Wij  kunnen u een financiering aanbieden van 70% van de waarde van de woning als u deze minder dan een maand geleden heeft gekocht. Een financiering van 50 à 60% is mogelijk voor als u de woning 2 tot 3 maanden geleden heeft gekocht. Voorwaarde is wel dat u de aankoop geheel met eigen middelen heeft gefinancierd en daarvoor geen lening heeft afgesloten, of een bestaande heeft verhoogd, ergens in het voorbijgaande halfjaar.

Vraag via onze website een offerte aan en vermeld u in het veld opmerkingen dat het gaat om een postfinanciering, evenals de datum dat de woning op uw naam is komen te staan. U ontvangt onze reactie uiterlijk binnen één werkdag.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Hoe koop je een woning in Spanje samen met een Spaanse...

Als u een woning wilt kopen in Spanje dan zult u in de meeste gevallen een aanbetaling moeten doen, vaak rechtstreeks aan de koper....