15.8 C
Valencia

EuropaHypotheek

Samen met EuropaHypotheek regelt u de hypotheek voor uw huis onder de Spaanse zon – speciaal voor u bemiddeld bij een Spaanse bank. U bent al meer dan 10 jaar in goede handen als u op zoek bent naar een hypotheek voor een woning in Spanje.

EuropaHypotheek beschikt over de juiste ervaring en contacten om uw hypotheek voor Spanje met succes te kunnen regelen. We houden kantoor in Den Haag en Amsterdam. U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over uw plannen voor het kopen van een woning in Spanje.

Samen met u kunnen we kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor een financiering zodat u daarna gericht op zoek kunt gaan naar het huis van uw dromen. Heeft u al een woning op het oog dan kunnen wij voor u alvast met de beoogde banken overleggen en u voorzien van een bevestiging van een voorlopig akkoord voor de financiering. U kunt dan met nog meer zekerheid een bod uit brengen. We helpen u graag bij het opstellen van het voorlopig koopcontract. Op dat moment starten we reeds met de inventarisatie van uw financieel dossier om vervolgens uw hypotheek met succes te kunnen regelen.

Stel uw vraag:

Please wait...

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.