Hypotheek voor Spanje: variabele rente op basis van Euribor

Hypotheekrente vanaf 0,5%

12 nov 2021. Bent u voornemens een woning te kopen op een courante locatie in Spanje? – dicht aan de kust of in een stad. Bent u op zoek naar een financiering met meest lage lasten? EuropaHypotheek bemiddelt in Spaanse hypotheken voor de aankoop van een tweede woning in Spanje voor vakantie of belegging. Bij een van de hypotheken die wij aan kunnen bieden leent u tegen een  rente van 0,9% op basis van huidige tarieven met een looptijd tot 30 jaar of uw leeftijd 75. De rente staat steeds voor een half jaar vast. Leent u een lager bedrag dan EUR 300.000,- dan kunnen we u op dit moment een tarief aanbieden vanaf 1,25%. De rentekosten zijn uw enige kosten: u behoeft niets anders mee te kopen, zoals een overlijdensrisicoverzekering of, bijvoorbeeld, een pensioenspaarplan. U kunt de maandbedragen van uw hypotheek gewoon vanaf uw Nederlandse bankrekening laten incasseren.

Wilt u iets minder risico lopen, bijvoorbeeld gedurende de eerste 3 of 5 jaar? Kiest u dan voor de variant met tijdelijk vaste rente van 2,39% met aansluitend een lening met variabele rente vanaf 0,5% op basis van huidige tarieven (leenbedrag boven EUR 300.000,-).

U kunt ieder jaar een kwart van de restschuld boetevrij aflossen. Wilt u meer aflossen? dat kan altijd. Bij variabele rente, gedurende de eerste 5 jaar looptijd, bedragen de kosten 0,5% over het extra afgelost bedrag; na 10 jaar is dit 0,25%. (EUR 50.000 x 0,5% = EUR 250,-).

De bank met wie wij in deze samenwerken is een combinatie van Santander en BNP Paribas en heeft een zeer hoge servicegraad.

Het variabel tarief bestaat uit twee delen: rente gelijk aan 12-maands euribor en een vaste opslag. Gedurende de gehele looptijd volgt uw rente de ontwikkeling van het 12-maands euribor tarief, op dit moment (10 nov 2021) -0,494% . De ontwikkeling van het Euribor rentetarief kunt u volgen in de nieuwsbladen.

De maximale hypotheek die wij aan kunnen bieden is bedraagt 70% van de koopprijs met een maximum hypotheekbedrag van EUR 750.000,- . Tijdens het organiseren van uw hypotheek is uw aanspreekpunt Nederlandstalig, als uw hypotheek eenmaal actief is, dan heeft u contact met de Engelstalige klantenservice van de bank. De definitieve, voor de bank bindende offerte, is Engelstalig.

Heeft u interesse in deze variant? Vraagt u via onze website een hypotheekberekening of offerte aan. Als we de variant aan kunnen bieden, ontvangt u altijd een uitwerking! Uiterlijk binnen twee werkdagen.

 

 

 

Lees ook

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Huizenverkoop in Spanje sinds 13 jaar niet zo hoog

5 okt 2021. Sinds april 2008 hebben in één maand in Spanje niet zoveel huizen een nieuwe eigenaar gekregen als in juli dit jaar....

Regio in de spotlight: Murcia

Spanje heeft veel regio's die bekend zijn over de gehele wereld. Een minder bekende, maar zeker niet minder aantrekkelijke is Murcia, gelegen aan de...