Hypotheek voor Spanje: variabele rente op basis van Euribor

Financiering tot EUR 2Mln - 70% vd koopprijs

21 feb 2022. Bent u voornemens een woning te kopen in Spanje? Op een courante locatie? – dicht aan de kust of in een stad. Bent u op zoek naar een financiering met meest lage lasten? EuropaHypotheek bemiddelt in Spaanse hypotheken voor de aankoop van een tweede woning in Spanje voor vakantie of belegging. Bij een van de hypotheken die wij aan kunnen bieden leent u tegen een rente van 1,09% op basis van huidige tarieven. De rente staat steeds voor een half jaar vast. Leent u een lager bedrag dan EUR 300.000,- dan kunnen we u een tarief aanbieden vanaf 1,24%.

U behoeft geen overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. U kunt de maandbedragen van uw hypotheek gewoon vanaf uw Nederlandse bankrekening laten incasseren.

Als u leent op basis van variabele rente dan betaalt u lagere kosten dan dat u leent tegen vaste rente. Daartegen over staat dat u meer risico loopt. Als de rente in uw optiek te ver stijgt, kunt u dit compenseren door extra af te lossen. Bij deze hypotheek kunt U ieder jaar een kwart van de restschuld boetevrij aflossen. Als u meer wilt aflossen dan kan dat altijd: de kosten daarvoor zijn gelijk aan 0,15% over het extra afgelost. Na 2 jaar looptijd, betaalt u in het geheel geen kosten voor extra aflossingen.

De bank met wie wij in deze samenwerken is een combinatie van Santander en BNP Paribas en heeft een zeer hoge servicegraad. Het is mogelijk om een definitief akkoord te krijgen alleen nog onder voorbehoud van een getekende koopovereenkomst.

Het variabel tarief bestaat uit twee delen: 12-maands euribor en een opslag. De opslag is vast gedurende de gehele looptijd van de hypotheek. De ontwikkeling van het Euribor rentetarief kunt u volgen in de nieuwsbladen.

Financiering is mogelijk tot 70% van de koopprijs met een maximum hypotheekbedrag van EUR 2.000.000,- . Met EuropaHypotheek is uw aanspreekpunt Nederlandstalig. De contactpersoon van de bank is Engelstalig. Meestal behoeven de documenten niet te worden vertaald.

Heeft u interesse in deze variant? Vraagt u via onze website een hypotheekberekening of offerte aan. Als we u dit voorstel kunnen aanbieden, ontvangt u altijd een opgave. Onze reactie uiterlijk binnen twee werkdagen.

 

 

 

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Spanje.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Spanje.

Hoe koop je een woning in Spanje samen met een Spaanse...

Als u een woning wilt kopen in Spanje dan zult u in de meeste gevallen een aanbetaling moeten doen, vaak rechtstreeks aan de koper....

Korting op uw Spaanse hypotheekrente?

Veel Spaanse banken bieden korting aan op hun hypotheekrente als u een overlijdensrisicoverzekering en andere producten afneemt. De korting is echter niet wat het...