Aan- en verkoopbegeleiding vastgoed Frankrijk

  2417

  Begeleiding bij aankoop, verkoop van Frans onroerend goed. Technisch en juridische ondersteuning. Juridisch advies op het gebied van erfrechtelijke aspecten.

  EuropaHypotheek bemiddelt in hypotheken voor de aankoop van een eerste of tweede woning in Frankrijk. Wij werken daarvoor samen met Franse banken. De aankoop van een woning in het buitenland is een grote stap. U wordt geconfronteerd met veelal onbekende Franse regelgeving. EuropaHypotheek begeleidt haar klanten reeds vanaf het moment dat zij een prijsafspraak hebben met de verkoper. We starten dan reeds met de voorbereiding van de hypotheekaanvraag. Wij geven onze klanten advies over de ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van de financieren en scannen het concept Compromis de Vente, het Frans koopcontract, op hoofdlijnen.

  Bent u op zoek een specialist die u kan helpen op juridisch en of bouwkundig terrein m.b.t. vastgoed in Frankrijk? Bij een aankoop of verkoop? Zoekt u begeleiding op het gebied van erfrechtelijke aspecten? EuropaHypotheek beschikt over een netwerk van betrouwbare, ervaren Nederlandse partijen die u van dienst kunnen zijn. Wij hebben netwerkpartners, contacten, die specialist zijn op een of meer van deze gebieden, werkend vanuit Nederland of gevestigd in Frankrijk. Ervaren en betrouwbare partijen. Via het onderstaand formulier kunt u ons aangeven waar u naar op zoek bent. Ook kunt u aangeven of en op welke wijze er contact met u gelegd wordt.

  Indien algemeen voor Frankrijk : laat dan blanco

  Na verzending ontvangt u een email ter bevestiging en onze reactie binnen twee werkdagen

  CAPTCHA
  Please wait...