Wie is EuropaHypotheek?

EuropaHypotheek

Bij EuropaHypotheek bent u al bijna sinds 10 jaar, in goede handen als u op zoek bent naar een hypotheek voor een woning in Frankrijk. EuropaHypotheek beschikt over de juiste ervaring en contacten om uw hypotheek voor Frankrijk met succes te kunnen regelen.

Wij houden kantoor in Den Haag en Amsterdam.

EuropaHypotheek beschikt over de juiste vergunningen welke nodig zijn om het vak van financiëel dienstverlener uit te mogen oefenen. Zij werkt samen met banken gevestigd in Frankrijk.

U bent van harte welkom om met ons van gedachten te wisselen over uw plannen voor het kopen van een woning in Frankrijk. Samen kunnen we met u kijken naar wat de mogelijkheden zijn voor een financiering zodat u daarna gericht op zoek kunt gaan naar het huis van uw dromen.

Heeft u al een woning op het oog dan kunnen wij voor u alvast met de beoogde banken overleggen en u voorzien van een bevestiging van een voorlopig akkoord voor de financiering. U kunt dan met nog meer zekerheid een bod uit brengen. We helpen u graag bij het opstellen van het voorlopig koopcontract. Op dat moment starten we reeds met de inventarisatie van uw financieel dossier om vervolgens uw hypotheek met succes te kunnen regelen.

 

Stel uw vraag