Côte d’Azur

‘Côte d’Azur’

Hypotheek voor uw tweede woning in geheel Frankrijk met de koopprijs vanaf EUR 300.000,-. Koop uw tweede woning in Frankrijk en regel uw Franse hypotheek geheel vanuit Nederland. Van uw nieuwe woning in Frankrijk wilt u zorgeloos kunnen genieten. Een Frankrijk Hypotheek bemiddeld door EuropaHypotheek geeft u datzelfde gevoel. De hypotheek ‘Côte d’Azur’ is een Franse hypotheek, onder te brengen bij een vooraanstaande Franse bank, speciaal voor de aankoop van een woning in Frankrijk vanuit het buitenland. EuropaHypotheek biedt deze hypotheek aan voor woningen met een koopprijs van tenminste EUR 300.000,- .

Hypotheek

Hypotheek voor koopprijs vanaf EUR 300.000,-
Financiering tot 80%
2e woning, verhuur mogelijk
Looptijd tot 20 jaar
Variabele rente: boetevrij aflossen

Service

Principe-akkoord vooraf
Begeleiding reeds bij het opstellen van het koopcontract
Nederlandstalig aanspreekpunt
Geen taxatiekosten
Efficiënte vertaling van uw dossier

Rente

Onder andere: 10 jaar vaste rente vanaf 1,7%
15 jaar vaste rente vanaf 1,95%
20 jaar vaste rente vanaf 2,15%
15 jaar variabel euribor 3 mnd margin 1,7%

Uw profiel

U ontvangt uw inkomen uit loondienst met een contract voor onbepaalde tijd of u ontvangt inkomen uit uw B.V. en uw dossier is voldoende transparant.
U beschikt over eigen spaar- en of belegtegoeden gelijk aan tenminste 30% van de koopprijs, op uw privé bankrekening(en), bij voorkeur door uzelf gespaard/opgebouwd.

Offerte

Vraag hier uw offerte aan: binnen één werkdag in uw mailbox.

Aanvragen offerte

Heeft u al een huis op het oog? Vraag dan hier direct uw offerte aan.

Aanvragen berekening

Vraag hier, geheel vrijblijvend, uw hypotheekberekening aan en weet binnen één werkdag wat uw mogelijkheden zijn voor het kopen van een huis in Frankrijk.

Zelf Berekenen

Bereken hier zelf uw mogelijkheden voor een hypotheek voor Frankrijk.

Lees ook:

Rente tarieven Frankrijk: opmerkelijk stabiele zomer

De zomer van 2017 laat nauwelijks een verandering in de Franse hypotheekrente zien. Het patroon is vlak-stabiel. Traditioneel vormt de zomerperiode het decor voor...

Voor ondernemers

U heeft een inkomen uit uw B.V. of eenmanszaak? Een hypotheek voor Frankrijk behoort dan ook tot úw mogelijkheden. Als u ondernemer bent kunnen wij...
Share This